Regnskoven

I dag kom Ellen også sent i seng, men ikke på grund af geocaching. Der var nemlig aftenåbent i Randers Regnskov, så vi tænkte at vi hellere måtte tage ind og se om dyrene havde det godt.

Der var laaaang kø, men vi kom da ind og gik først en tur i Asien og Afrika. I Afrika mente Ellen åbenbart at de hvidhalede hulepindsvin så ud til at kede sig, så hun smed sin lommelygte ned til dem. Okay, hun tabte den, men det andet lyder sjovere. Og så kom der gang i hulepindsvinene! De ville alle sammen lege med den sjove blå ting der lyste.

Kåre gik nu op for at få fat i en guide, så de ikke fik den splittet ad og ædt batterierne. Guiden blev ikke sur, men takkede pænt for at han sagde det. Og så gik han ellers ind bevæbnet med en masse gulerødder og en kost. Så nu har Ellen en fin, blå lommelygte med hulepindsvinetandaftryk – det er der ikke mange der har!

Ellen sad og pludrede hele vejen hjem og nåede lige at lægge et puslespil før hun kom i seng. Men nu tror jeg hun sover godt. 🙂

Ellen kigger frem og smiler.

Ellen smiler.

Ellen og far kigger på fisk.

Ellen og far kigger på fisk.

Hulepindsvineaktivering.

Hulepindsvineaktivering.

This entry was posted on Friday, October 9th, 2009 at 21:36 and is filed under Natur, Udflugt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Regnskoven”

  1. October 31st, 2010 at 14:24

    Ellens blog » Weekend says:

    […] Men vi var i Randers Regnskov i går aftes. I anledning af Halloween var der nemlig åbent til klokken 21 og så var der jo lige lejlighed til at lege lidt med lommelygter. Og denne gang smed Ellen ikke sin ned til nogle dyr. […]

Leave a Reply