Mere knus

Fra morgenen af var Ellen lidt forvirret, for hvor var nu far henne? Men vi kom da op og kom afsted. For en gangs skyld virkede Ellen en smule betuttet ved at komme i vuggestue, men da jeg gik var hun allerede i gang med at lege.

Da vi hentede hende kom hun meget glad løbende os i møde – med et tandsæt i den ene arm. Ellen havde ikke brokket sig, så de opdagede det først lang tid efter det var sket. Men de troede nok det var sket i puderummet.

Til gymnastik var hun glad og legende, men hun gad ikke helt gå hjem – og da slet ikke FORBI skolens legeplads. Men hjemme ventede der andelår med rigtig sprødt skind. Ellen synes nu at det var bedst at få lov til at gnave benene. 🙂

Da hun fik læst godnathistorie sludrede hun løs, men det hun sagde mest var nu: Mere knus. Så hun både fik og gav en masse knus – rigtig hyggeligt.

This entry was posted on Monday, October 19th, 2009 at 19:56 and is filed under Gymnastik, Hverdag. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply