Doo, fir, fem…

Ellen synes det er RIGTIG sjovt at tælle – hun tæller alting. Men hun har ikke helt styr på det, f.eks. er hun meget glad for “fire”, men “tre” springer hun konsekvent over. Men to “fire” kan vel opveje et manglende “tre”.

I dag skulle mormor hente Ellen i vuggestuen – hun skulle alligevel hente 500 juletræer i Hjorthede og så kunne hun jo lige så godt lige vende forbi. Hun kom dog ned i vuggestuen lige som Ellen var blevet puttet, men Ellen blev hevet op igen og i mellemtiden var jeg også nået ned i vuggestuen. Vi gik hjem med Siri og Ellen og mormor havde taget pølsebrød med til Ellen. Ikke det store hit, for Ellen var meget træt. Så hun blev puttet og sov næsten to timer.

Her efter aftensmaden ville vi lige gå en lille tur med Ellen og Siri, men selvom Ellen meget gerne ville med, blev hun meget hurtigt træt af det. Hun ville hverken gå med os i hånden, sidde i klapvognen eller bæres. Og så er der altså ikke så mange flere valgmuligheder! Men nu er hun blevet puttet og mon ikke hun hurtigt falder i søvn? (Jeg tror i hvert fald jeg gør.)

This entry was posted on Friday, October 23rd, 2009 at 20:14 and is filed under Mormor og morfar, Udvikling, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply