Lidt småsyg

Onsdag var der gråvejr, så personalet i vuggestuen blev enige om at der vist var tid til boller og kakao. Så en ganske almindelig onsdag uden nogen former for planlægning blev der spist boller og drukket varm kakao i stearinlysenes skær i vuggestuen. Er der noget at sige til at vi er glade for den vuggestue?

Torsdag formiddag har børnehaven den lille hal i hallen et par timer. Og I kan tro de hyggede sig med bolde og forhindringsbane – og de var vist lidt trætte da de kom hjem. Da vi hentede Ellen fik vi et mindre chok – hun havde ikke rigtig spist noget af sin madpakke! Men hun var nu også lidt jamsig og da hun skulle i seng havde hun lidt feber – 38 grader.

Så i dag har hun været hjemme sammen med sin far. Hun hoster noget og er måske en anelse mere pyldret, men jeg er sikker på at hun er helt klar igen i morgen.

I går fik hun øje på en reklame med et par bare bryster på min skærm. Hun pegede og sagde: Mor! Og så måtte man jo forklare lidt om forskellen på piger og drenge. 🙂

This entry was posted on Friday, October 30th, 2009 at 21:38 and is filed under Guldkorn, Gymnastik, Syg, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply