Miniferie hos farfar (og farmor)

Som man kan læse på min blog, var der Very Scary Halloween Event i Viborg i går og vi synes ikke lige vi gad have Ellen med til et natevent. Men farmor skulle med og farfar skulle være helt alene hjemme sådan en allehelgensaften. Så vi lånte ham Ellen og Siri, så han havde nogen til at passe på sig.

Vi startede alle sammen med kinesisk mad inden vi skulle køre. Og i Kina spiser de med pinde. Ellen fik dog en ske, men pindene skulle da prøves og hun havde helt klart fat i den rigtige ide.

Der var heller ingen sure miner, da vi gik – et enkelt klynk og det var det. Jeg var mere overrasket over at hun ikke reagerede på at vi nok så lidt anderledes ude end vi plejer. 🙂

Det var vist gået ganske nemt med at putte og sove – hun skulle lige have en sut et par gange i løbet af natten, men sådan som hun hoster kan man godt forstå at den forsvinder engang imellem.

I morges inden jeg fik øjne kørte Kåre til Bjergby for at hente de to små. Så de har hygget sig alle sammen og jeg har slappet af.

Da de kom hjem kom Ellen løbende hen til mig mens hun råbte “moar”. Det er nu rart at være savnet. 🙂 Men også skønt at det ikke er noget problem at lade hende være andre steder.

Dagens guldkorn

Far: Ellen, kan du sige tak for mad?
Ellen: Nej!
Far: Jamen, det skal du!
Ellen: Nej tak!

This entry was posted on Sunday, November 1st, 2009 at 22:23 and is filed under Farmor og farfar, Geocaching, Guldkorn. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply