Stille søndag

Vi har haft en ganske stille dag i dag. Først stod jeg op med Ellen og lod Kåre sove. Vi hyggede os lidt i Ellens seng og legede med Peter Plys og Grisling. Da Kåre så stod op gik jeg i seng igen. 🙂

Efter frokosten gik Ellen og jeg ud for at gøre julerent foran huset. Der regnede godt nok lidt, men det klarede Ellen med en lyserød sommerhat. Ellen er efterhånden ved at være til mere hjælp end skade. Hun flytter sten og klipper grene og hun nyder at få lov til at hjælpe. Og det er simpelthen så hyggeligt!

Hun tog sig en laaang middagslur i dag – den startede dog med at en eller anden sad og bad om en lommelygte – hendes første ord på tre stavelser: Lommelygt!

Aftensmaden gad hun ikke rigtigt – det er også trælst med alle de små ris, der ikke vil blive på skeen. Men så spiste hun en pære og en halv banan i stedet for.

Efter aftensmaden tog jeg Eee’en frem for at lave lidt fornuftigt, men den blev hurtigt annekteret. Så Ellen har leget med Kaj og Andrea sammen med sin far og det lød nu også som om de hyggede sig. 🙂

Nu sover hun, men hun ville have en musikbog med i seng, så der er da blevet spillet lidt inde i sengen.

This entry was posted on Sunday, November 22nd, 2009 at 21:22 and is filed under Hverdag, Udvikling. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply