I Biersted

Torsdag eftermiddag hentede Ellen og jeg Kåre i Langå og så kørte vi til Biersted. Jeg skulle passe butikken og Ellen og Kåre skulle passe hinanden. Siri havde vi også med – hun skulle passe på stalden. 🙂

Ellen synes som sædvanligt det var lidt overvældende i starten, men hun kom sig hurtigt med hjælp fra en gang flæskesteg. På vejen ned havde vi lært hende at sige “juletræ”, men det ville hun ikke da vi først nåede Biersted. Indtil nu har hun stukket armene ud til siden og sagt “væk” når vi har spurgt om noget hun ikke lige har kunnet finde eller forklare. I går blev det ændret til en pegen ud af vinduet og svaret “derude”! Så både juletræerne og mormor var “derude”. 🙂

Lørdag havde jeg overhovedet ikke tid til andet end et hurtigt knus i ny og næ, men Ellen fik kigget på nisser og figurer og juletræer i massevis. Til gengæld nægtede hun at sove middagssøvn. Så det var en både træt og sur Ellen vi havde med hjem i bilen.

Hun synes ellers det var hyggeligt at gå rundt og se på alle tingene i butikken. Heldigvis er hun ikke begyndt at plage endnu, for det bliver da et mareridt! Hun tog en enkelt kogle og legede med og der er også noget trælegetøj, man kan puste på for at få det til at køre rundt, som hun ikke kan stå for. Men hun sætter det pænt på plads igen.

I morges sov hun til 9.30, så vi fik en god nattesøvn alle fire. Og i dag skal der vist pyntes lidt til jul. 🙂

This entry was posted on Saturday, November 28th, 2009 at 14:23 and is filed under Mormor og morfar, Udvikling. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply