29. juli – Denny’s og handle – off day

En af de ting Kåre havde snakket meget om var en del af at tage til nordamerika, var at tage på en rigtig diner og spise rigtig amerikansk morgenmad. I dag var den dag det skulle ske.

Så tidligt om morgenen, det vil sige klokken 13, kunne man finde os på “Denny’s” – en all day breakfast restaurant. Vi bestilte maden, og børnene var udstyret med farvekridt og en kombineret børnemenu/tegnebog/underholdning, som blev brugt flittigt mens vi ventede.

Trine havde bestilt en varm ret – pølser, kartofler, tomater, bacon, ost mm. stegt og serveret på en støbejernstallerken. Kåre var mere traditionel – bacon, hashbrowns, poached eggs og pandekager, mens børnene fik pandekager, pølser, bacon og scrambled eggs. Især smør og ahornsirup – masser af sirup – på pandekager til morgenmad faldt i børnenes smag. Vi måtte indrømme at hvis det her var daglig morgenmad ville vi nok hurtigt fordoble familiens vægt, men hvor var det dog godt 🙂

Bagefter besøgte vi en friluftsbutik på den anden side af vejen. Ellen fik et par nye sandaler og vi kiggede lidt rundt efter andet spændende. Pigerne var desværre ikke i handlehumør – og på et tidspunkt blev de faktisk helt væk derinde – vi fandt dog hinanden igen 🙂

På vejen tilbage var vi også i et byggemarked – Canadian Tire – i et forsøg på at finde en strømadapter – vi troede kun iv havde taget dimser der kunne tage både 110 og 230 volt med, men Kåres barbermaskine og den elektrisk tandbørste havde vi ikke fået set ordentligt på. Det lykkedes desværre ikke (vi fandt dog den modsatte adapter), men det var sjovt at se hvad man kunne købe derinde. Især var udvalget og smagen i møbler ret forskellig fra hvad man ville finde i Danmark. Vi underholdt os også med at kigge på fugle der havde fundet udvalget af fuglefoder og agerede levende reklame for at foderet var accepteret.

Det blev også til endnu et besøg i Walmart. En af de mere pudsige ting vi så der var, at ikke nok med at LEGO’s patent var udløbet, det førende kopiprodukt “Mege Blocks” var store nok til at have franchise på linje med Lego – f.eks. Halo-sæt, World of Warcraft-sæt og John Deere-traktorer. Tydeligvis har konkurrerende produkter bare ikke en chance og bliver ikke markedsført i Danmark, hvor de sikkert vil blive opfattede som uoriginale halv-uetiske kopiprodukter.

Aftensmaden var… en oplevelse. Som nem aftensmad skulle vi prøve noget rigtig amerikansk. “Mac & Cheese” fra Kraft. Forældrende prøvede at holde gode miner for at børnene skulle have lidt at spise, men ærlig talt er det uden tvivl den mest uspiselige færdigret jeg har smagt i meget lang tid. Ingen af os spiste ret meget, og der blev suppleret med lidt brød for at blive lidt mere mætte.

This entry was posted on Friday, September 20th, 2013 at 11:45 and is filed under Ellen, Ferie, Karen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply