Dødt kamera

Så er kameraet vist endeligt afgået ved døden – linsen har i hvert fald en del problemer.

Siden sidst har der været arbejdsdag i børnehaven. Det var rigtig hyggeligt og ungerne synes det er sjovt at være der på en anden måde.

Der har været gymnastik. Ellen er glad for at være startet igen og det gik bedre med at få hende med hjem anden gang. Anden gang hun selv var til gymnastik gik mig og Karen hjem, så hun var der helt alene. Det gik helt fint, så det er vist planen for fremtiden.

Sidste weekend var vi med farmor og farfar i Randers Regnskov. Det var også hyggeligt – vi var der mere eller mindre fra de åbnede til de lukkede. Men så var det også et par trætte piger vi havde med hjem.

Vi er begyndt at spille Tantrix med Ellen – hun har nogenlunde styr på reglerne og kan også spille lidt strategeisk, men hun har ikke koncentration til et helt spil endnu. Vi er også begyndt at læse rigtige bøger for hende – primært fantasy. Vores lille pige er ikke helt så lille mere.

I går da vi skulle hjem fra børnehave øsregnede det og havde gjort det hele dagen, så der var vand over ALT. Så ungerne blev stoppet i alt deres regntøj og så skulle der hoppes i vandpytter. Det sjoveste var skolens rutchebane, som endte direkte nede i en kæmpe vandpyt.

This entry was posted on Saturday, September 22nd, 2012 at 09:16 and is filed under Abekattestreger, Børnehave, Ellen, Familie, Farmor og farfar, Hverdag, Karen, Legetøj, Udflugt, Udvikling, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply