Storesøster

Så er Ellen blevet storesøster.

Natten til onsdag blev der ringet efter farmor og farfar, så da Ellen kom ind i sengen onsdag morgen var det altså farfar der lå i fars seng! Det var noget mærkeligt noget. 🙂

Men det lyder nu til at de har hygget sig og Ellen var ikke alt for påvirket af at alting pludselig var anderledes.

Torsdag formiddag kom de så til Randers for at se Karen. Ellen var mest optaget af at de havde pakker med – en til Ellen og en til Karen. Hun var da også nysgerrig efter at se hvad lillesøster nu var for en størrelse, men da hun havde set lidt på hende et par gange, så var det nu sjovere at lege og at få juice. 🙂

Nu bliver det spændende når hun kommer hjem i morgen formiddag!

Hvis man har lyst til at læse mere, så står der en masse på min blog.

This entry was posted on Friday, January 14th, 2011 at 16:39 and is filed under Farmor og farfar, Storesøster. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply