Ellen på ferie

Karen har været til tandlæge for første gang. Hun forstod ikke helt hvorfor hun skulle have en finger i munden, men opførte sig ellers nogenlunde eksemplarisk. Næste tandlægebesøg er om fem måneder.

Lørdag tog mig og Ellen til event i Kallehaugerland. Ellen kedede sig lidt – det var mest voksne der snakkede. Der kom godt nok en dreng på omkring otte år, men lige som de var kommet igang med at lege lidt, så kom der to mere på syv-ni år og så er det klart at en fire-årig ikke er spor interessant mere. Det blev Ellen lidt ked af. Men til gengæld var der masser af kage og frugt og is – og den slags kan Ellen godt lide. Jeg havde glemt sko til Ellen, men vi fik alligevel fundet to caches nær eventstedet og to af de tre eventcaches på vejen hjem. Og Ellen fik snakket Henriette et øre af. 🙂

Jeg havde egentlig lovet Ellen at vi skulle bade, men da Ellen ikke kan svømme, så var badebroen i lystbådehavnen i Mellerup ikke lige ideelt, så vi måtte springe svømningen over.

Søndag tog Kåre og Ellen til Bjergby og mig og Karen hyggede os hjemme. Vi var nede at handle (og kom til at købe en is – utroligt så grattet man kan blive af en lille is) og bagte pølsebrød til frokosten. Og så hyggede vi os ellers i haven i varmen – og soppede lidt i badebassinet.

Da Kåre kom hjem (Ellen bliver i Bjergby til tirsdag) og vi havde spist aftensmad gik vi en tur i skoven – Karen i bærestolen, for så kan man komme steder man ikke kan med klapvognen.

Det var lidt underligt i morges – vi var kun mig og Karen hjemme. Men det gik godt nok hurtigt. Selvom vi hyggede os med morgenmaden og fik smurt madpakke, så var hun i vuggestuen tre kvarter efter hun stod op!

This entry was posted on Monday, August 20th, 2012 at 12:19 and is filed under Ellen, Farmor og farfar, Geocaching, Karen, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply