Geocaching og Randers Regnskov

I dag var vejret flot men ganske koldt. Så vi klædte os varmt på og tog mod Randers. På vejen fandt vi en adventscache som var lidt speciel. Se bare billedet. 🙂

For første gang var Ellen interesseret i cachen – hun kiggede meget nysgerrigt i den, men ville ikke tage noget. Så jeg byttede en flodhest og en Gjøltrold for en krokodille. Og hun sov middagslur arm i arm med krokodillen, så det var nok godt nok.

Da vi gik fra cachen var hun helt utrøstelig og skrigende. Det har nok været kulden, selvom hun var rigtig godt klædt på. Så vi overvejede lidt om vi bare skulle køre hjem, men vi kørte ind mod Randers Regnskov.

Og endnu engang havde vi en rigtig hyggelig tur. Ellen var glad og nysgerrig og der var næsten ingen mennesker. Så det var rigtig dejligt.

Hjemme igen sov mig og Ellen en god, lang middagslur. Faktisk vågnede vi lige i tid til at spise aftensmad. 🙂

Husk at alle billederne kan ses større ved at klikke på dem. Bare bliv ved med at klikke på dem, til der ikke sker mere – de kan blive så store at de fylder det meste af skærmen.

This entry was posted on Saturday, December 19th, 2009 at 20:41 and is filed under Geocaching, Natur, Udflugt, Udvikling. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply