Underlig uge

Som man kan læse på min blog, så har vi haft en trist og underlig uge. Jeg skal spare jer for alle detaljerne, men min mormor, Ellens oldemor, døde i går.

Janni, den studerende i vuggestuen, var til stor hjælp torsdag, da vi pludselig måtte skynde os til Nordjylland. Et kvarter efter jeg havde ringet til vuggestuen, kom jeg for at hente Ellen. Janni stod klar udenfor med Ellen, så jeg ikke skulle til at ind gennem det hele. Alle Ellens ting var pakket og Ellen var nyskiftet. Stor tak til Janni!

Selvom det var underligt, synes Ellen alligevel det var sjovt at skulle hjem til mormor og morfar. Vi kørte dog direkte fra Biersted til Thisted, var i Thisted nogle timer og kørte så til Biersted igen. En masse køren på en dag! Men Ellen hyggede sig faktisk i Thisted. Der var altid en der skulle ned at ryge eller hente en kop kaffe, og så kunne man jo gå med og køre i elevator. Og i sådan nogle elevatorer sidder nødknappen altså så man kan nå den fra kørestol eller fra gulvet – og det betyder at en to-årig også kan nå den! Så Kåre måtte lige fortælle damen i receptionen, at der ikke var andet galt end en nysgerrig to-årig. 🙂

I Biersted sov vi i lejligheden, hvor Ellen fik hele køkkenet for sig selv. Det var hun meget stolt af: “Mit værelse!”

Var for at gøre noget lidt normalt, så tog vi i Randers Regnskov lørdag og da Kåre skulle arbejde i dag, fordi han jo var taget afsted torsdag/fredag tog jeg Ellen med på hestemarked i Bjerringbro. Det var dog lidt af en skuffelse, for det er kun lørdag der er dyr! I dag var der kun et tivoli og et lille marked – men Bjerringbro Rideklub var der med tre ponyer og Ellen fik en tur. Hun synes det var rigtig spændende at sidde på sådan en pony! Ellen fik lov til at prøve tombolaen – 5 lodder og så vandt hun! En fin plante. Jeg spurgte hende om den skulle stå på hendes værelse. “Nej, fars bord!” Og det holdt hun fast ved, så nu står den på fars skrivebord.

Hun er, ligesom vi andre, mærket af de sidste dage. Nu får hun lige et par normale dage i vuggestuen og så kommer hun på miniferie hjemme hos farmor og farfar mens vi skal til begravelse. Og så håber vi på lidt hverdag igen!

This entry was posted on Sunday, June 13th, 2010 at 21:06 and is filed under Familie, Farmor og farfar, Mormor og morfar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply