Tur til lægevagten

Så blev det Ellens tur til at skulle en tur til lægevagten.

Da jeg hentede hende i vuggestuen lagde jeg godt mærke til at hendes højre ankel var lidt hævet, men da vi så nåede ned til åen for at hente Kåre var det hele underbenet der var hævet, varmt og rødt – og det blev værre og værre.

Så da Kåre kom cyklede vi hjem og ringede til vagtlægen og kørte videre til Viborg – dog i bil! Hun var øm, men ikke noget der gjorde voldsom ondt.

I Viborg var der tre kvarters ventetid, før en flink læge bad Ellen om at gå på line ind til hende (Ellen gik på line på striberne i gulvet udenfor). Ellen lod sig frivilligt undersøge og det er enten en infektion i et lille sår på skinnebenet eller en voldsom allergisk reaktion på det der har lavet det lille sår på skinnebenet. Så vi holder øje med hvordan det udvikler sig – falder det over nogle dage er det en allergisk reaktion – bliver det værre er det en infektion og hun skal ned til vores egen læge og have penicillin.

This entry was posted on Monday, June 28th, 2010 at 20:51 and is filed under Syg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Tur til lægevagten”

  1. June 29th, 2010 at 17:39

    Trines blog » Blog Archive » I den grad LIV says:

    […] er jeg ved at være lidt træt af sygehuse – i går måtte vi en tur til Viborg med Ellen og i dag skulle jeg […]

Leave a Reply