Ferien i Goslar – dag 7

Så blev det tid til at tage hjem. Ellen startede med at underholde en hel forsamling tyske drenge ved at spise nutella fra sit brød med en teske. 🙂

Vi kørte lige omkring klokken 10 og nåede Ulstrup mellem 19 og 20. Turen var i det store hele begivenhedsløs. Der var naturligvis lidt kø ned mod Elbtunnelen, men det var også det. Vi holdt et par pauser og fandt et par caches, frokosten blev indtaget på Holmmoor Ost, hvor maden både var god og der var masser at lege med for Ellen. Kan anbefales.

Hjemme igen var det hele noget tillukket, så der blev luftet ud og så gik vi mere eller mindre alle sammen i seng!

This entry was posted on Sunday, July 25th, 2010 at 15:49 and is filed under Ferie, Geocaching. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply