Om Karen

Karen blev født på ganske almindelig vis (omend noget hurtigt) 12. januar 2011 klokken 12.58. En sund og velskabt pige på 3430 gram og 52 centimeter.

Fire uger gammel

Karen blev fuldammet indtil hun var ca. 5 måneder, men så var det altså ikke nok længere og hun gik mere eller mindre direkte over til kartofler, grøntsager, kød og sovs. Samtidig lærte hun at sidde og kravlen kom ca. en måned efter.

Spiser selv - 6 måneder gammel

1. november startede hun i vuggestue og det gik lige så nemt som vi regnede med: Aflever og gå. Hun trives virkelig i vuggestuen, selvom hun er klart den yngste.

Nu hvor hun er næsten 14 måneder har hun lige taget de første skridt, kravler op på ALT og snakker løs. Ups, hov og se der er de mest brugte ord – det er i hvert fald dem vi forstår. 🙂

Nu er Karen jo så forlængst ude af vuggestuen og går i børnehave (3 år og 9 måneder) – og det er hun rigtig glad for. Der har været noget mistrivsel i forbindelse med et hårdt forår, men nu går det vist den rigtige vej. Hun har i hvert fald lige besluttet sig for at hun ikke bruger ble mere. Hun snakker flydende, kan tallene og de fleste bogstaver – hun begynder endda at stave også, for det gør Ellen jo. 🙂