Archive for August, 2014

Første skoledag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Første skoledag – en stor dag i en lille piges liv.

Heldigvis havde Ellen en rigtig god dag. Vi mødtes i skolegården til fælles velkomst for alle klasser og morgensang. Ellen var meget urolig og ukoncentreret, så hun blev sat til at løbe lidt rundt, mens vi ventede. Men da velkomsten var færdig og vi skulle ind i klassen var hun klar og koncentreret.

Hun fik en plads i nærheden af Randi, deres pædagog, i et hjørne af klassen, hvor hun kan overskue alt og ikke bliver distraheret af noget bagfra. Samtidig er der et hjørne bag et skab lige ved siden af, hvor hun kan gå hen, hvis det hele bliver for meget.

Hun var helt klar på dagens første opgave, som var at tegne sig selv. Hun fik lavet en fin tegning med palietter på kjolen og det hele.

Og så var det tid til at de skulle ud og lege og vi skulle have flere informationer. Hun var lige ved at blive ked af det, da vi skulle gå, men Anne, klassens anden pædagog, var hurtig til at distrahere hende, så hun glad gik med ind i klassen.

Da hun skulle hentes var der lidt brok, for hun ville åbenbart have haft to snobrød. Så det tog lige lidt at få hende god igen. Efter hvad hun har fortalt, så har hun haft en god dag – men hun er træt! Og så havde hun ikke villet spise sit æg i madpakken. Jeg havde skrevet og tegnet hjerter på det, så hun ville i hvert fald ikke slå det i stykker!

Billeder

Et par billeder fra dagens blåbærtur. En skam moderen ikke havde tænkt over at få billederne mere ens i opsætningen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA