Campingtur og Givskud

Der er sket rigtig meget siden sidst. Torsdag morgen pakkede vi bil og campingvogn og kørte sydpå. Helt ned til Velling Koller Campingplads nede syd for Silkeborg. Her satte vi campingvognen lige i skovbrynet, spise frokost og kørte så til Givskud. Vi havde nemlig været heldige og havde fået hele to fribilletter til løveparken.

Vi kan konkludere at Ellen ikke er gammel nok til at synes at en zoologisk have er spor mere spændende end en tilfældig legeplads med en gynge. Dyrene var i hvert fald ikke synderligt interessante, men det var sjovt at sidde foran i bilen på safarituren!

Hjemme på campingpladsen igen var der bare tid til hygge og madlavning – den kloge mor havde lavet ekstra aftensmad onsdag aften, så det var bare at varme maden. Efter maden gik vi alle sammen op og gik i bad. Der var lækre badeværelser, men mere om det på min blog.

Og så var det puttesovetid for små gøjer. Det var vi lidt spændte på, men Ellen lagde sig bare ned og sov! Hun tog sig ikke det mindste af at vi sad to meter fra hende og spillede Yatsy og snakkede. Hun sov faktisk helt til klokken 8.45, så vi fik alle sammen en god nats søvn.

Til morgen fik vi konkluderet, at det nok er en god ide at tage barnet med op på et badeværelse, når der skal skiftes en SÆRDELES fyldt ble, men heldigvis har vi da en vaskemaskine!

Desværre var vejret absolut ikke med os: Øsregn og stærk blæst. De fraråder at gå ind i skovene når der blæser meget, så da vi havde været rundt at hilse på alle campingpladsens dyr (Ellen synes at ænderne var de sjoveste) pakkede vi sammen og kørte hjem – måske også lidt på grund af det hul der viste sig at være i taget på campingvognen. 🙂

Hele vejen hjem sad Ellen og sagde “mis mis” – de havde tre store killinger på campingpladsen. Godt hun ikke er et år ældre…

This entry was posted on Friday, October 16th, 2009 at 21:34 and is filed under Ferie, Udflugt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply