Gedeklapning

Vejret har jo absolut været smukt i dag, så i formiddags var vi en tur ude i bakkerne syd for Hagenstrupvej for at se om gederne havde det godt. Det havde de. Vi var nær aldrig kommet indenfor lågen fordi de absolut skulle snakkes med. Den røde ged med det dårlige bagben havde det helt fint og var den mest kælne af dem alle sammen.

Ellen havde bestemt heller ikke taget skade af den hårdhændede behandling sidst. Hun gik trygt rundt mellem dem og det var kun når den stangliderlige buk kom i nærheden vi lige tog hende op. For tro mig, han var liderlig! Stakkels den ged der var i brunst, hun blev jagtet rundt.

Klokken nåede at blive 14 inden Ellen var træt og kom i seng og resten af dagen har hun bare gået og tullet lidt rundt. Lige inden hun blev puttet spiste vi pandekager og sukkeret havde vi åbenbart IKKE fået sat på plads. Sådan noget sukker er godt klistret og ikke nogen god kombination med et snotnæset barn!

Så hun kom i bad og fik vasket hår. Bagefter fik hun en natble og en natkjole på og skulle bare lige have lov til at sjoske 5 minutter inden sengetid. Og så kom der ellers plaskelyde fra badeværelset. Gøjen var åbenbart IKKE færdig med at være i bad.

Men nu sover hun trygt i en ren og tør natkjole.

This entry was posted on Sunday, October 18th, 2009 at 21:02 and is filed under Abekattestreger, Natur, Udflugt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply