Udfordrende barn

Karen vil op – jo højere op, jo bedre. Om det er reoler, køkkenbordet, håndvasken på badeværelset er lige meget – bare OP.

Det er lidt en udfordring. I går morges tog jeg hende ned fra køkkenbordet 18 gange på halvanden time. Problemet er, at der er en bænk og både bænk og bord sidder fast i væggen og kan ikke flyttes og der er ingen dør mellem stue og køkken.

Hun var også kravlet op i håndvasken på badeværelset – der står en skammel, så Ellen selv kan vaske hænder. Der sad hun så og havde taget proppen op og stoppet 250 små hårelastikker ned i afløbet – og proppet efter med et par andre elastikker, en pincet, et par hårspænder og en saks… Suk.

Så måtte jeg lige have skilt afløbet af, mens jeg med jævne mellemrum måtte ud i køkkenet og tage hende ned fra køkkenbordet.

Det er såmen ikke fordi hun falder ned eller noget – det er mere alt det hun får skubbet ned, når hun kravler op…

Endnu en lille film: Karen kravler op på køkkenbordet

This entry was posted on Wednesday, March 14th, 2012 at 10:03 and is filed under Abekattestreger, Film, Karen, Udvikling. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply