FFC-jagt

I dag har jeg for første gang oplevet Ellen liggende skrigende på gulvet i en butik. Jeg spugte hende hvor længe hun gad ligge der og til sidst opgav hun og gik med.

Klokken 16.38 kom der en mail om en ny cache i Thorsø, så vi fik hurtigt stoppet det hele i bilen og kom afsted. Det var lidt svært at gå med Ellen i hånden på en smal sti med elhegn til begge sider, så hun kom op på fars skuldre. Da vi var næsten fremme til cachen kom Dytter gående bag os og desværre fandt de cachen først.

Men på marken ved siden af cachen gik der tre ponyer, som var meget nysgerrige. Så Ellen nåede at klappe en fjording og Siri fik da også hilst på, da hun først var færdig med at skabe sig.

Her i aften gik Ellen og legede med nogle petanquekugler på rutchebanen udenfor, da hun kom ind, pegede på bleen og sagde ble! Så ville hun gerne have skiftet ble. Det er første gang hun selv har sagt til, så jeg er lidt stolt. 🙂

Ellen hilser på den rare pony.

Ellen hilser på den rare pony.

Op på fars skuldre.

Op på fars skuldre.

This entry was posted on Friday, October 2nd, 2009 at 20:29 and is filed under Geocaching, Udvikling. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply