Ferien til Goslar – dag 1

Fredag morgen ringede vækkeuret allerede klokken 7 og vi fik spist morgenmad og pakket det sidste. Klokken 8.20 kørte vi ud af indkørslen med kurs mod Goslar.

På vejen fandt vi lige to caches, men nåede også at sidde i kø et par gange. Første gang på vej ned mod Elbtunnelen, men det er jo obligatorisk, anden gang lige efter, hvor der var vejarbejde og hvor en lastbil var væltet i modkørende spor, så hele den nordgående motorvej var spærret. Og da den var ledt over i det ene spor på den sydgående, så var det lidt kritisk. Heldigvis sov Ellen fra alt køen.

Da vi skulle tanke benzin gjorde vi den interessante opdagelse, at mit VISA-kort lå hjemme på skrivebordet… Heldigvis havde Kåre da sit med. 🙂

Klokken 17.55 ankom vi til vandrerhjemmet i Goslar og meldte vores ankomst – lige i tid til aftensmaden. Den bestod af stuvet spinat, røræg og kogte kartofler – ingen kød. Og da jeg hverken er til stuvet spinat eller røræg var jeg meget glad for at der altid er masser af salat. Ellen spiste ikke ret meget, men en lille dessert gled der da ned.

Efter vi havde fået tingene op på værelset, gik vi en tur af stien ned mod Goslar. Den var meget stejl og da Ellen var træt og jeg havde ondt blev hele turen udsat til dagen efter. Men legepladsen blev undersøgt – desværre var den nok bedst til børn i skolealderen. Det er formentlig også vandrerhjemmenes hovedmålgruppe – altså skoleklasser.

Værelset var et fire-personers værelse med to køjer og vi havde så lånt en barneseng. Vi spændte et lagen op mellem et vindue og den ene køjeseng og sådan fik Ellen sin egen lille hule. Vi havde også vores eget badeværelse med bad.

Det tog laaaaang tid før Ellen faldt til ro. Dels skulle vi alle sammen sove sammen og det har vi ikke gjort længe. Og dels havde det været en lang og mærkelig dag, hvor der ikke rigtig var blevet brændt noget krudt af.

This entry was posted on Friday, July 23rd, 2010 at 18:53 and is filed under Ferie, Geocaching. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply