Ferien til Goslar – dag 2

Morgenmad var nemt – man åbnede døren, gik over gangen og vups, så stod man i spisesalen. Maden stod godt nok længst væk, men vi overlevede.

Morgenmaden bestod af brötchen, fire slags ost, fire slags pølse og hvis man kom tidligt nok var der også melon. Det gjorde vi nu aldrig – det var allerede 7.45. 🙂 Og så var der müsli og corn flakes. Ikke det helt store, men nok til at man kunne blive mæt – men hvor var det kedeligt de sidste dage.

Efter morgenmaden gik vi ned til Goslar, hvor vi først ledte efter en cache der hedder Underground Goslar. Vi fandt også koordinatet, vi skulle bare lige et par meget længere ned – den lå nede i en underjordisk kanal. Så den blev udskudt.

Heldigvis havde vi fået styr på tingene (med lidt hjælp fra Stine/Twincamp), så vi havde trådløst internet. Et tysk sim-kort i Kåres telefon og så blev den ellers brugt som access point for min mobil og den bærbare. Det gjorde at vi altid vidste hvor vi var og hvilken vej vi skulle gå og når man så samtidig kan se geocacherne, så er det jo næsten for nemt. 🙂

Det var til gengæld ikke for nemt at skulle hen til kejserpaladset, for Ellen gad i hvert fald ikke noget som helst. Så det blev til en lang kamp at få hende til at gå bare hen hvor vi stod, så hun kunne komme i bærestolen.

Så fandt vi en enkelt cache og så lidt af den gamle by – der er nu flot, men det er hårdt at gå på så mange brosten. Ellen var specielt betaget af de mange vandløb og så de par hestevogne der kørte rundt i byen.

Vi gik tilbage til vandrerhjemmet for at få frokost – det var meget hårdt at komme op af stien igen! Til frokost er der det samme som til morgenmaden – dog ingen müsli og cornflakes, men til gengæld en lun ret af en art. Og tro det eller lad være – men jeg kan faktisk ikke huske hvad der var lørdag!

Efter en middagspause kørte vi ned til byen – der var ikke ret langt, men der var simpelthen for stejlt til at jeg kunne gøre det ret mange gange. Nede i byen så vi kejserpaladset lidt tættere på og nogle andre mindesmærker. Kåre og jeg så kejserpaladset indenfor i 2003 og mente ikke lige at det ville være sagen med en Ellen sådan lige på kanten af ikke at gide noget som helst. Vi så en gammel vandmølle og Ellen fik kastet en masse blade og pinde ned i et vandløb. 🙂

Vi fik også handlet en smule – juice, nogle kirsebær og lidt brød. Og alle toiletter i Tyskland koster mindst 50 cent at bruge – trælst når man er gravid!

Vi kom tilbage til aftensmaden, som var farsbrød med grøntsager og brun sovs – og heldigvis masser af salat til. Til dessert var der berlinere – det faldt i den unge dames smag. 🙂

Det gik heldigvis nemmere med at falde i søvn denne aften.

This entry was posted on Friday, July 23rd, 2010 at 19:49 and is filed under Ferie, Geocaching. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply