Ferien i Goslar – dag 5

I dag ville Kåre gerne til Hochharz, men jeg skulle jo også kunne holde til det. Så efter at have studeret kort og afmærkede vandrerture endte det med en gentagelse af en tur vi gik for syv år siden. En tur rundt om Oderteich – fordelen ved ture rundt om søer, er at der typisk ikke er alt for mange niveauforskelle. 🙂

Ellen kom med i bærestolen og der var lige tre caches på vejen. Der blev også tid til sopning og til at kaste pinde og sten i vandet. Ved cache nummer to fandt Ellen pludselig noget hun ville bytte med – en blå hårelastik. Cachen bestod blot af en zip-lock-pose, men den var fint tør.

Midtvejs spiste vi vores madpakker – Ellen og Kåre havde æg med og Ellen synes det var sjovt at pille æg. Og det var rigtig sjovt at stå på broen. Pludselig kom hun løbende med hendes brød: “Det er får!” Og ganske rigtigt – hun havde spist af sit brød så det ganske lignede et får.

Hun blev glad da der kom et par piger, som også ville smide sten i vandet. Men hun var godt nok lidt ked af at hun ikke kunne forstå dem og at de ikke kunne forstå hende.

Egentlig havde vi snakket om at gå en tur i Bad Harzburg på vejen hjem, men da Kåres pung lå på vandrerhjemmet og mit VISA-kort lå i Ulstrup, så var der ikke engang mulighed for at parkere eller få en lille is – så vi kørte tilbage.

Efter en pause på vandrerhjemmet kørte vi ned til byen for at finde en mystery – vi ledte og ledte og er helt sikre på at vi ledte det rigtige sted – men ingen cache.

På vejen hjem til vandrehjemmet kørte vi lige lidt længere og kom op til et sted de fløj med paragliders fra. Der var en rigtig flot udsigt – men cachen lå gemt et kedeligt sted og var en mikro – der var ellers alle muligheder for en større cache. Øv.

Til aftensmaden var der hønsefrikasse – ikke så ringe endda.

This entry was posted on Sunday, July 25th, 2010 at 15:06 and is filed under Ferie, Geocaching. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply