Pigen og trompeten

Ellen kommer gående og snakker ind i en legetøjsstøvsugerslange (det er et langt ord) og da jeg så låner den, bruger jeg den som trompet. Kåre får en fiks ide og spørger Ellen om jeg skal spille på trompet. Det skal jeg…

Så Kåre finder trompeten og jeg spiller en lille melodi for Ellen. Og så vil hun selvfølgelig også selv prøve. Det får hun lov til og hun sidder og leger lidt med ventilerne og puster lidt i mundstykket. Jeg siger til hende, at jeg vil være dybt imponeret, hvis hun kan få lyd ud af den inden hun bliver 6.

Og så får Ellen lyd ud af den. Ikke nogen klar tone, men klart lyd. Og da hun har øvet sig lidt kommer der også næsten-rene toner. Hun har simpelthen bare set hvad jeg har gjort – og det er altså første gang jeg har spillet for hende i et år! Teknikken var helt rigtig – ikke noget med at puste kinderne op og det var maven der blev brugt. Jeg er simpelthen dybt imponeret.

Og nej, det barn har aldrig tøj på.

This entry was posted on Friday, September 17th, 2010 at 20:45 and is filed under Udvikling. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply