Stor oplevelse

Ellen havde en stor oplevelse i går – hun var i teater. Et rullende teater i en stor lastbil – og allerede der er det jo spændende. 🙂

Men hun har faktisk fortalt om den forestilling lige siden hun kom hjem i går aftes. “Musikken blev væk og der var en mand og en hund og så skulle han tisse og så var døren låst.” Jeg ved ikke hvordan de andre har taget det, men det har i hvert fald gjort stort indtryk på Ellen. Og det er jo en af fordelene ved en integreret institution – de små får lov til at komme med når de store skal noget. I en dagpleje havde ungerne jo ikke fået sådan en oplevelse.

Vi har også fået at vide, at hun var rigtig optaget af forestillingen og det er jo godt at hun kan sidde stille og være grebet af noget. Nogle gange kan vi godt tvivle lidt på om der er ildmyrer i bleen på det barn…

I går aftes tog vi en tur til Viborg for at geocache. Det var absolut ikke nogen succes – vi fandt ikke noget. Men Ellen fik en ny ulvetallerken i Bilka og var meget glad for den.

This entry was posted on Thursday, September 16th, 2010 at 10:46 and is filed under Geocaching, Hverdag, Udflugt, Udvikling, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply