En gammel liderlig buk

En stille og rolig morgen – Ellen sov til klokken 8 og det satte hendes mor pris på.

Her til aften kørte vi ud for at sige godnat til gederne. Ellen gik glad med hele vejen op af bakken og vi kunne høre at vi kom nærmere og nærmere. Lige pludselig var der en ged der stak hovedet op over bakketoppen lige foran os. Og så kom der ellers gang i resten der gik ovre på en anden bakkeskråning.

Med bukken først kom de løbende mod os og det var da i hvert fald ikke gederne vi skulle klappe, men bukken! Men sådan en buk han STINKER altså og når vi prøvede at snakke med andre end ham blev han sur. Ellen nåede også at blive væltet en enkelt gang. Så vi blev enige om at gå ned til bilen igen.

Nu sidder Ellen og leger med LEGO og jeg venter på at jeg kan smide hende i seng, for jeg har sådan en hovedpine!

This entry was posted on Wednesday, October 21st, 2009 at 19:17 and is filed under Hverdag, Natur, Udflugt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “En gammel liderlig buk”

  1. October 21st, 2009 at 19:47

    trine says:

    Og naturligvis var det i dag hun havde gennemskidt ALT hun havde på og måtte smides direkte i bad med det hele på.

  2. November 29th, 2009 at 15:09

    Trines blog » Blog Archive » Gammel liderlig buk says:

    […] man sætter det sammen med søgeordet “buk” og kommer i tanke om at man har været på tur ud i bakkerne, hvor gedebukken var ganske […]

Leave a Reply