Skovens Dag

For et par uger siden kørte vi forbi en hestevogn, men Ellen nåede ikke at se den. Vi vendte bilen, men det var for sent, for hestevognen var kørt ind af en lille grusvej. Ellen blev lidt ked af det, så vi lovede at hun nok skulle komme ud at køre i hestevogn snart.

I går kørte vi så til Fussingø, hvor der var Skovens Dag igen i år. Og der VAR en hestevogn (heldigvis!), men i år kostede det 10 kroner at komme med. Ups – det havde forældrene ikke lige regnet med og der var ingen af os der havde kontanter. Men vi fik ledt alle jakkelommer osv. igennem og fandt 30 kroner – Karen fik vi lov at tage med gratis. 🙂

Så vi kørte i hestevogn – helt ud omkring spejldammen i Gammelhaven og Ellen sad så hun kunne se det hele. Karen sov.

Vi spiste pandekager og prøvede at skyde med bue og pil (det var nemmere end jeg troede og Ellen var ret sej). Vi så også nogen der gyngede i en meget høj gynge – så høj at Ellen godt kunne se at hun ikke var stor nok. Men hun sad længe og så betaget på dem der gyngede. (Det var næsten lige så godt som en gang elastikspring – sele på, blive trukket højt op og så sluppet ud over en stejl skråning.)

Vi havde også madpakkerne med og spiste i skoven, hvor vi lige måtte forklare Ellen at man IKKE må smide med sten.

Eftermiddagen gik bare med at tulle rundt i haven og læse i opgavebogen fra Børnenes Trafikklub.

This entry was posted on Monday, May 9th, 2011 at 12:00 and is filed under Ellen, Karen, Natur, Udflugt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply