Natteroderi og amning

Torsdag blev vi enige om at NU kunne det være nok med natteroderi og natteamning. Så natten til fredag blev hun slet ikke tilbudt noget, men Kåre endte med at gå med hende sammenlagt et par timer. Natten til lørdag var han kun oppe med hende en enkelt gang på et kvarters tid. Natten til søndag hørte vi hende ikke fra klokken 21 til klokken 7.30. Natten til mandag var hun oppe en halv times tid – hun havde nok oplevet for meget søndag. Og i nat har vi heller ikke hørt hende fra 20.30 til 7.30.

I dag er en stor dag – Karen er startet i vuggestuen! Kåre er der sammen med hende i dag og i morgen bliver hun afleveret til en kort dag. Spændende.

Det eneste moderen er lidt ked af, er at hun ikke virker så begejstret for amningen mere. I morges ville hun slet ikke have noget. 🙁 Så jeg skal nok ikke regne med at amme hende til hun bliver halvandet, som jeg gjorde med Ellen. Tror måske også bare det er fordi jeg ved at det er sidste barn jeg får, at jeg er meget ked af det.

This entry was posted on Tuesday, November 1st, 2011 at 09:45 and is filed under Karen, Udvikling, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply