Karens udvikling

Der sker en masse med Karen i øjeblikket. Hun er begyndt at få en forståelse af kroppen og hvad der hænger sammen. F.eks. rækker hun en hånd frem, når man kommer med en vante og en fod, når man kommer med en strømpe. Hun har også selv prøvet at komme en strømpe på foden – liggende ovenpå. 🙂

Hun er også helt vild med klodskasser og puslespil – når hun lige koncentrerer sig, så kan hun faktisk godt få formerne til at passe sammen.

Hun prøver også at spidde mad på gaflen – men det går knap så godt endnu. Men hun prøver og vil gerne – og det er jo bestemt en start.

For nogle uger siden stod hun selv for første gang – men det var vist en fejl, for hun har ikke gjort det siden. 🙂

This entry was posted on Friday, January 27th, 2012 at 09:55 and is filed under Karen, Legetøj, Udvikling. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply