Hysterisk gøj

I dag har vi haft vores første sådan helt store trods-scene. Ellen har ikke sovet så godt i nat, så hun var sur hele formiddagen. Da vi nåede frokosttid var det helt galt, så da hun havde spist silden fra sin mad ville hun have noget andet pålæg. Men man får ikke nyt pålæg, før man har spist det rugbrød der hører til det pålæg man allerede har spist. Så hun skreg og skabte sig og blev sendt fra bordet. Og så sad hun ellers i bedste teenagestil og surmulede op af køkkenskabene.

Men selvom hun må have været godt sulten, sov hun alligevel næsten tre timers middagssøvn. Det er lidt skægt med den middagssøvn. Nogle dage vil hun slet ikke sove og andre dage tager hun tre timer.

I eftermiddags har hun været i godt humør og hun synes det var lækkert med pitabrød til aften. Specielt fordi der var majs til – Ellen elsker majs. Men pitabrødet var et sted man opbevarede maden mens man spiste den med fingrene. 🙂

Så var vi lige ude og få en gyngetur og inde at lege i vores ikke-så-hemmelige-hule inde mellem enens grene. Og nu er det ved at være sengetid.

Madopbevaring i pitabrød - mon der er flere majs dernede?

Madopbevaring i pitabrød - mon der er flere majs dernede?

Ellen, Siri og mor inde i den-ikke-så-hemmelige-hule.

Ellen, Siri og mor inde i den-ikke-så-hemmelige-hule.

This entry was posted on Saturday, September 26th, 2009 at 19:29 and is filed under Natur, Trods. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply