Fårup Sommerland

I starten af juni var vi i Fårup Sommerland med mormor, morfar og moster Ane. Det er noget ungerne kan lide. Bortset fra at det ikke er optimalt med lukkede griller, når der er mange der skal have noget ind og ud hele tiden, så var det en glimrende tur – vi nåede ikke engang at se det hele. Men så er det godt at både Ellen og mormor og morfar har årskort, så de kan komme igen.

Ellen var lidt ked af at hun ikke kunne nå helt op til at kunne skyde og Karen var særdeles stolt over at hun selv kunne ride – og endda på en sort hest! Kåre og Ellen prøvede alle de vilde ting, mens mormor og Karen prøvede de mindre vilde ting. Og nu er Ellen høj nok til så godt som det hele.

Anders og Katrine (LilleNørder) var på besøg og lavede show for børnene – men det blev altså for mange mennesker og for meget larm for Ellen, så hun fik ikke set mere end de første par sange.

This entry was posted on Friday, July 5th, 2013 at 10:37 and is filed under Ellen, Familie, Karen, Mormor og morfar, Moster Ane, Udflugt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply