27. juli – Frokost på legepladsen og leg derhjemme

I dag var der lidt “midt på ferien”-stemning, så ingen havde rigtig lyst til det helt vilde.

Der blev spillet og leget lidt i kælderen, og Trine tog pigerne med på legepladsen igen, mens Kåre fik tid til at være lidt alene hjemme. Om eftermiddagen fik hun så til gengæld lov til at tage ud at handle for sig selv lidt, uden mand og børn til at være besværlige 🙂

Det gav udslag i at der om aftenen var grillmad i haven. Der blev grillet bøffer og majs, og det var endda lykkedes Trine at komme i en liquor store, så der var rødvin til Kåre. Det er nu lidt besværligt at man ikke kan købe øl og vin i supermarkedet. Paula og Dan havde en stor og god gasgrill, så der var plads og mulighed for at grille lidt af hvert.

This entry was posted on Friday, September 20th, 2013 at 11:15 and is filed under Ellen, Ferie, Karen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply