Juledag

Juledag sov vi længe og så kørte vi op til mormor og morfar. Ellen og mor fik sig en middagslur og så var Ellen og morfar ude at køre på slæde. Jeg ved ikke helt hvem der nød det mest. 🙂

Så var det tid til julegaveudpakning og det går lidt mere stille og roligt, når Ellen er den eneste under 25. Ellen var igen rigtig flink til at finde pakker og dele dem ud, når far havde læst hvem de var til.

Aftensmaden juledag er raclette – altså smeltet ost med kartofler og syltede agurker (og lidt mere). Og så snart der er syltede agurker på bordet, så har Ellen ikke brug for mere. Men jeg tror nu at hende og moster Ane fik spist en del cocktailpølser.

Resten af aftenen blev brugt på ren hygge og selvom Ellen blev forsøgt puttet mente hun bestemt ikke at hun skulle udelukkes fra selskabet. Så morfar forbarmede sig over hende og hun fik lov at komme op. Hun hyggede sig med os andre indtil klokken 23, da jeg ikke kunne mere.

This entry was posted on Monday, December 28th, 2009 at 13:20 and is filed under Familie, Jul, Mormor og morfar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply