Miniferie

Onsdag havde Ellen igen lidt feber og var utilpas, så jeg besluttede at give hende et par dages R&R hos mormor og morfar. Den var Ellen helt med på, så vi kørte nordpå.

Det var kun Balder (hunden) der var hjemme, da vi kom, men han tog hjerteligt imod os. Han er ellers ikke specielt glad for børn og holder sig helst væk fra dem. Men nu har er Ellen altså en del af flokken, så hun blev hilst på, på ægte hundemaner.

Hun var lige lidt skeptisk overfor morfar i starten, men det gik hurtigt over. Og da mormor og moster Ane kom hjem tøede hun helt op.

Og så havde hun lige en af de dage hvor hun ikke ville sove. Så efter fem minutter gik jeg op og lagde bamser, dyne, puder og sutter op i sengen igen og sagde godnat. Efter en time råbte hun: Ren ble! Da stod ungen ellers ganske nøgen i sengen – alt var smidt ud og hun havde tisset i sengen. Suk. Og så midt i første halvleg hvor det stadig var lidt spændende.

I morges vågnede hun ked af det og sådan har hun været hele dagen. Kort til gråd og meget opmærksomhedskrævende – men hun har ikke feber. Gad vide hvad der er med hende?

This entry was posted on Friday, January 29th, 2010 at 20:30 and is filed under Abekattestreger, Mormor og morfar, Syg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Miniferie”

  1. January 30th, 2010 at 02:28

    Toke Eskildsen says:

    Tænder er en klassiker, når mindreårige pylrer. Det varierer meget hvor følsomme ungerne er – vores var begge to meget lang tid om at gro tænder frem og pev rigtig meget mens det skete. Prøv at proppe en finger i munden på hende og tryk lidt rundt – det kan sagtens være hun ikke selv er klar over at det er det der generer hende.

Leave a Reply