Forældrekaffe

I dag arbejdede Kåre hjemme, så han kunne komme med til forældrekaffe i vuggestuen. Så morgenen gik stille og rolig – mere eller mindre ligesom det plejer, bortset fra at Kåre sad inde i stuen og arbejdede.

Vi var nogle af de første der kom til forældrekaffe og vi blev hilst velkommen af et glad barn, der i hvert fald ikke havde gidet sove middagssøvn i dag! Vi fik noget kaffe og en kage og fik hyggesnakket lidt med de andre forældre. Det er altså nogle dejlige unge – og så tillidsfulde. Jeg nåede da at sidde med fire forskellige på skødet mens vi var der.

Nu hvor vi er kommet hjem og har fået aftensmad kan man godt mærke at Ellen ikke er helt klar til at undvære middagsluren endnu. Men hvad skal man gøre? Nogle dage sover hun læææænge, andre dage sover hun ikke og hun sover ca. 12 timer hver nat uanset hvordan hun har sovet om dagen.

Ellen gider altså ikke være inde, når man kan være ude!

Ellen gider altså ikke være inde, når man kan være ude!

Fræk gøj.

Fræk gøj.

This entry was posted on Wednesday, September 30th, 2009 at 18:23 and is filed under Udvikling, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply