Familiebesøg og bustur

I weekenden var vi på besøg hos farmor og farfar i sommerhuset og hjemme ved mormor og morfar – de skulle jo alle sammen have at vide, at Ellen skal være storesøster. Og sjovt nok, så blev de alle sammen glade. 🙂

Ellen hyggede sig begge steder og blev som sædvanligt forkælet godt og grundigt – men sådan skal det jo være hos bedsteforældre.

I dag har hun været på tur med Naturbussen i vuggestuen – noget hun har glædet sig meget til. De har været ved stranden (naturligvis blev Ellen våd) og i skoven og hun siger at de har fanget fisk, men om det er fordi vi har haft snakket om at de måske skulle fange fisk ved vi ikke. Men i hvert fald var det en flok glade børn der gik ind i bussen og en rigtig glad pige vi har fået hjem.

This entry was posted on Wednesday, May 26th, 2010 at 17:44 and is filed under Familie, Farmor og farfar, Mormor og morfar, Moster Ane, Udflugt, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply