Søndagstur

Søndagsturen gik til Skivholme Præstegårdsskov, hvor vi ville gå en tur og finde syv caches. Ellen fik sin egen rygsæk med og gik med den hele vejen. Hun insisterede også på at gå med vores GPS-logger – den bruger vi, så vi kan se hvor vi har gået, hvor langt vi har gået og hvilke billeder vi har taget hvor.

Ellen startede med at være noget fortørnet over at hun skulle gå selv – men det skulle hun nu, for vi havde ingen klapvogn med. Da hun først fandt ud af at vi skulle gå efter de gule pletter og pile på træerne gik det lidt nemmere – hende og Kåre løb fra den ene til den anden. 🙂

Efter de første to caches spiste vi frokost – sådan nogle rugbrødsmadder smager nu bedre i skoven. Efter frokosten fandt vi en cache ved en bro – og så skulle der leges De tre bukkebruse! Siri hoppede i bækken og var trold og Ellen trampede godt og grundigt på broen.

Det var nu lidt trist, synes vi alle tre, at mere end halvdelen af cachene var microer – Ellen elsker at åbne cachen og se hvad der er i og det er også altid hende der lukker dem igen – men det er slet ikke sjovt med microer. Og der var plads nok til større caches.

Senere fandt vi en masse skarnbasser, der havde fundet en lort – der var RIGTIG mange og vi havde nær aldrig fået Ellen med videre igen.

Til sidst var hun godt nok ved at være lidt træt, så søde far forbarmede sig over hende og bar hende lidt. Men hun gik laaaangt!

Hjemme igen stod aftensmaden på hakkebøf og pastasalat – Ellen spiser sin salat i en ganske bestemt rækkefølge: Majs, blomkål, peberfrugt, agurker og pasta – salat og tomater får lov til at blive liggende.

This entry was posted on Monday, June 28th, 2010 at 10:46 and is filed under Geocaching, Natur, Udflugt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Søndagstur”

  1. June 28th, 2010 at 10:46

    Trines blog » Blog Archive » Død kat says:

    […] går var vi ude at geocache (læs Ellens blog) og på vejen kørte vi forbi en kat der lå midt på vejen. Det kan jeg bare ikke med – for […]

Leave a Reply