Ellens dag

Ellen vågnede tidligt i dag – omkring klokken 8. Men det gjorde ikke noget, for så havde hun lidt ekstra tid sammen med far, inden han tog til Madrid klokken 10.

Vi gik alle sammen ned til toget og vi fik vinket farvel til far og så cyklede vi hjem igen. Hjemme forkælede vi os selv med småkager og saftevand – det må man nemlig gerne, når man er alene hjemme. 🙂

Men ellers har vi bare været i haven og leget i badebassinet. Vi har også gået en lille aftentur med Siri.

Et par gange har Ellen overrasket mig. Først da jeg sagde at hun måtte tage fire saltstænger. Hun tog en lille håndfuld (fem) og da jeg så spurgte hende hvor mange hun måtte tage, lagde hun pænt den sidste tilbage igen. Jeg var ikke helt sikker på at hun havde så godt styr på tallene, men jeg har løbende “testet” i dag, ved at lade hende tage forskellige antal saltstænger. Op til tallet seks har hun i hvert fald styr på.

Senere fandt hun fars id-kort fra arbejdet ude på køkkenbordet. Det sad hun lidt med, pegede så på navnet og sagde: “Far hedder Kåre.” Det er jo unægteligt sandt, men jeg var ikke helt sikker på at hun vidste det – og selvom hun da kender bogstaverne K, R og E, så synes jeg alligevel det var lidt utroligt.

Og da vi spiste aftensmad fandt jeg ud af at hun i hvert fald har fået nok at drikke i løbet af dagen. Tøj er ikke noget vi bruger her i huset, så da hun pludselig skulle tisse, så var der vådt OVERALT! Hendes reaktion var: “Ups, skal tørre op!”

Nu sidder hun inden i sin seng og synger “Tommelfinger, tommelfinger, hvor er du?”

This entry was posted on Sunday, July 4th, 2010 at 20:44 and is filed under Abekattestreger, Guldkorn, Hverdag, Udvikling. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply