Gårdbesøg

Fredag morgen gik jeg ind til Ellen da hun havde været vågen en halv times tid. Hun lå stadigvæk i sengen! Så hun fik lige taget temperaturen (36,4) og så bad hun om at få klippet negle. Men hun var helt ved siden af sig selv, så hun tog en sygedag hjemme sammen med mig. Hun tilbragte det meste af formiddagen med at sidde og putte sig ind til mig – så ved man at alt ikke er som det plejer!

Lørdag var hende og far alene hjemme, for jeg skulle til elevstævne på efterskolen. Det var vist gået ganske fint – hun havde da spurgt til mig, men ikke mere.

I dag skulle vi så på bondegårdsbesøg på en økologisk gård nede ved Hammel. For Ellen var det en stor succes. Det allerførste der skete var at en gravhund kom gøende løbende imod os, så Ellen var glad – den ville snuse til hende. Så hilste vi på kaniner og den ene ville spise kløver, som Ellen fandt til den. Vi var også nede at se på køerne, men de var kedelige og gik bare på marken. Der blev kravlet lidt i halmballer og så gik turen hjem igen. Og nu er vi vist alle sammen godt trætte, for Ellen havde en masse mareridt i nat og vækkede os alt for tit!

This entry was posted on Sunday, September 5th, 2010 at 13:54 and is filed under Hverdag, Natur, Syg, Udflugt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply