Lidt billeder

Ellen kom hjem fra ferie hos mormor og morfar i går eftermiddags. Hun havde bare brug for at være hjemme og mormor og morfar havde vist også lidt brug for fred og ro. 🙂 Men hun har vist rigtig hygget sig til trods for visse uoverensstemmelser om hvorvidt man f.eks. må hoppe i sofaen. 🙂

Her til morgen vækkede Siri os alle sammen 7.20 og der gik ikke længe før Ellen stod inde i soveværelset med fåret og Panda. Hun kravlede op i sengen og gjorde straks anstød til at hoppe på min mave. Den slags er vi naturligvis lidt paranoide over i øjeblikket, så hun blev flyttet. Og det var rigtig synd, for hun ville bare ligge hovedet til min mave for at høre og mærke baby.

Det er lidt svært at finde den rette balance, for selvfølgelig skal hun også være en del af det, men på den anden side skal det jo helst heller ikke skade hverken mig eller Ny.

Men hun synes det var rigtig sjovt, da jeg hentede hende og Kåre ved hallen på handicapscooter. 🙂

This entry was posted on Monday, September 27th, 2010 at 19:27 and is filed under Gymnastik, Hverdag, Mormor og morfar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply