Veninder

I dag bliver måske en lidt hård dag for Ellen. I forvejen er hun i sådan lidt sidst-på-ugen-humør og så er det første dag bedsteveninden er kommet i børnehave!

Da vi kom var hun dog lige inde på besøg i vuggestuen og var på vej tilbage i børnehaven. Ellen var lidt sur og lå under bænken, fordi hun ikke ville have jakken af. Men veninden satte sig ned og aede hende på kinden og sagde “min Ellen” og spurgte om hun ikke ville med. Ellen sprang op og bad hende lige vente. Så Ellen fik tøjet af og inden jeg havde set mig om var Ellen smuttet med ind i børnehaven.

Så kunne jeg ellers stå der med alle mine talenter – jeg kan jo ikke hente hende i tiden og hun hørte i hvert fald ingenting. Så jeg måtte hænge hendes overtøj på plads og sætte madkassen i køleskabet. Om Ellen er kommet tilbage i vuggestuen eller tilbringer dagen i børnehaven vides ikke. Men det er dejligt at se at der allerede nu er så stærke relationer mellem ungerne.

This entry was posted on Friday, October 1st, 2010 at 10:53 and is filed under Legekammerater, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Veninder”

  1. December 17th, 2010 at 11:14

    Ellens blog » Aflevering says:

    […] vi kom ned i vuggestuen kom hendes bedste veninde (hende der kom i børnehave for et par måneder siden) løbende – “Ellen, se mine prikker på maven!”. Hun havde vist haft skoldkopper. […]

Leave a Reply