Syg?

De har Rotavirus i vuggestuen i tiden – i sidste uge var der dage hvor under halvdelen af ungerne var der og to har været indlagt for at få væske.

Så da Ellen kastede op et par gange i går formiddags ringede de naturligvis efter mig – det er anden gang de har ringet i de halvandet år hun har været der – første gang havde hun næsten 40 i feber, så man kan bestemt ikke brokke sig over det, som man hører andre brokke sig over: At der bliver ringet på grund af et enkelt nys. Og alligevel synes jeg bestemt ikke der er meget sygdom i vuggestuen. Herligt.

Nå, jeg ringer til Kåre, finder scooteren frem, får lokaliseret hunden, der er strøget gennem hækken ind til bagboen IGEN og kører ned for at hente Ellen. Jeg har bevæbnet mig med hundeposer til turen. Men det er en meget glad og hoppende gøj der kommer mig i møde – hun styrter ud i køleskabet, henter sin madpakke og når at spise en hel rugbrød inden vi kommer ud på scooteren. Hun insisterede på at lege på skolens legeplads på vejen hjem og vi kørte også en omvej, så vi kom ned i skoven. Der blev spist en rugbrødsmad mere på vejen hjem. Da vi kom hjem ville hun gerne lege ude i sandkassen og cykle og vi fik også spredt nogle flere sommerblomstfrø.

Da Kåre kom hjem løb Ellen ud for at åbne lågen, så han kunne komme ind med bilen og i løbet af eftermiddagen var vi også en lille tur i skoven.

Men Ellen havde lidt tynd mave i løbet af dagen, så selvom hun er ganske frisk og uden antydningen af feber har vi nu valgt at holde hende hjemme tirsdag også. Det er den eneste måde at få stoppet smitten på, hvis det nu er Rotavirus. Så nu sidder Ellen og Kåre og laver et hus i perler inde i stuen.

Personligt tror jeg at Ellen kastede op på grund af de enorme mængder slik hun fik søndag eftermiddag. Hun fik mere slik søndag end hun har fået hele resten af sit liv – det skyldes nok at farmor og Christina og Louise deltog i eventet. 🙂

Hun fik lov til at sove i fars seng.

Hun fik lov til at sove i fars seng.

This entry was posted on Tuesday, October 12th, 2010 at 10:34 and is filed under Syg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply