Friluftsdag

I går var der som sædvanligt jagtdag ved Fladbro og da vi engang over middag fik taget os sammen til at komme ud af døren kørte vi mod Fladbro.

Ellen gad nu ikke meget andet end at løbe på broen og hun var noget skuffet over at der ikke var nogle ænder i åen. Heldigvis havde jagtforeningen arrangeret et lille løb, hvor der indgik en udstoppet and.

Smagsprøverne, der havde været så gode sidste år, var desværre helt væk da vi kom, så vi fik ikke noget lækkert kød. Og Ellen havde ikke lige tålmodighed til noget så langsommeligt som snobrød.

I øvrigt er vi blevet ramt af børnesår – det ser nu ud som om det nåede at blive taget i opløbet med masser af Fucidin-salve. Først ville Ellen ikke rigtig smøres omkring munden, men efter en forklaring om at det ville hjælpe, så det ikke klør så meget, så stak hun villigt kinden frem.

This entry was posted on Sunday, October 17th, 2010 at 13:24 and is filed under Natur, Syg, Udflugt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply