Børnehave

Nu nærmer sig tiden, da Ellen skal i børnehave! 1. marts bliver hun sommerfugl og vi forudser en flytning uden problemer.

I dag var vi lige nede og snakke med Annette (en af pædagogerne) om skiftet og det lader til at vi ikke rigtig behøver gøre noget – de har nemlig klaret det hele. Ellen har allerede fået sit rum til overtøj, en plads på tavlen og en plads ved spisebordet. Og i morgen skal hun spise i børnehaven. I går hentede vi hende også i børnehaven.

Hun var meget glad og stolt i dag, for hun har fået et rum ved siden af bedste-veninden, der flyttede fra vuggestuen op i børnehaven i oktober. Og de har leget rigtig godt sammen på legepladsen i dag.

Og så tror jeg det bliver rigtig godt for Ellen at komme op og blive “den lille” igen. Der skal være nogle store at se op til og blive trynet lidt af. 🙂

This entry was posted on Tuesday, February 15th, 2011 at 16:13 and is filed under Børnehave, Ellen, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply