Hoppeloppe

Havde Karen til lægen fredag for at få ætset gevæksten igen og hun klarede at tisse på både mig og hele gulvet. Og bleerne lå naturligvis i bilen og dem de havde var MEGET store. 🙂

I dag har vi været i Randers for at handle og for at tage i – surprise – Randers Regnskov. Det der med at handle gik ikke helt godt – Ellen endte i bilen, men sådan går det altså når man bare stikker af.

Det gik til gengæld fint i regnskoven – Ellen bliver SÅ glad når vi kommer der. Men det var GODT NOK mange mennesker – det er sidste weekend i vinterferien i Midtjylland og første weekend i vinterferien i Nordjylland. Men vi fik da noget at spise og efter lidt tid også et sted at sidde. 🙂

This entry was posted on Saturday, February 19th, 2011 at 20:02 and is filed under Ellen, Karen, Udflugt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply