Hospitalstur

Nu har vi vist været ved lægen/lægevagten med Karen flere gange end vi har med Ellen!

Allerede lørdag var Karen noget mat og ville helst bare sove og ikke rigtig spise. Men natten til søndag tog hun syv timer i træk hvorefter jeg vækkede hende for at få lettet trykket – hun spiste bare ikke rigtig noget og faldt i søvn igen med det samme.

Hele søndag var hun mat og sovende og når jeg lagde hende til, så tog hun to sug og sov videre. Og da vi så faktisk fik vækket hende lidt kunne hun slet ikke holde hovedet – det kørte bare rundt. Og så ringede vi til vagtlægen, som bestemt mente at hun skulle ses på.

Så vi kørte til Randers, hvor der heldigvis så godt som ingen ventetid var – lægen undersøgte hende (og her begyndte hun så at live op!) og fandt intet unormalt. Men vi blev (som forventet) indlagt i børnemodtagelsen. Her blev hun målt og vejet og undersøgt af en sygeplejerske. Hun blev vejet to gange med et måltid imellem og hun havde taget 80 gram – det er vist okay. Men nu var hun også helt sig selv igen.

Den søde sygeplejerske sørgede for saftevand og sandwich til os og Ellen var så snotforkælet at hun fik en is. Is to dage i træk – jeg er ikke helt sikker på at det er sket før!

Efter nogle timer kom der en læge og undersøgte hende grundigt – men han kunne heller ikke finde noget unormalt og da hun jo også var helt sig selv, så var der jo ingen grund til at hænge på sygehuset længere – klokken var efterhånden også ved at være 20.30. Han tjekkede også lige hofterne – og han kunne ikke høre/mærke nogle klik.

Ellen synes det var sjovt med alle de legeting. Om det var trætheden eller situationen ved vi ikke, men i hvert fald nåede vi at skifte bukser på hende tre gange, fordi hun tissede i dem.

This entry was posted on Monday, February 21st, 2011 at 11:20 and is filed under Ellen, Karen, Syg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply