På vej på ferie

Karen vågnede snottet og med feber – ØV!

Bilen og traileren blev pakket og vi kørte til Biersted så vi var der lige ved lukketid. På vejen så vi et gammelt damplokomotiv og føreren vinkede til os. Da vi kom til Biersted gik Ellen med mormor op efter skiltet og Kåre pakkede traileren om i bilen. Og selvom vi havde ladet mikrobølgeovnen stå i Ulstrup på grund af pladsmangel så var der masser af plads. Aftensmaden stod på koteletter i fad og grøntsager og kartofler – Karen fik kartofler og gulerødder og synes det smagte dejligt. Ellen og morfar kørte aftentur på traktoren og morfar så helt bange ud, da Ellen proklamerede, at det var ham der skulle putte hende. 🙂 (Mormor klarede det.)

This entry was posted on Thursday, July 28th, 2011 at 15:58 and is filed under Ellen, Ferie, Mormor og morfar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply