Hobro Minizoo

Jeg havde på et tidspunkt købt en familiebillet til Hobro MinizooSweetdeal. Det blev søndag vi tog den vej.

Vi havde madpakke med (en pose rugbrød og en pakke frikadeller og en agurk – overskudsmor slår til igen) og startede med at spise den. Fra legepladsen (hvor der er borde og bænke) kan man mere eller mindre overskue det hele, så Ellen legede mens vi andre spiste færdig. Mens vi spiste var der tre store drenge, der fik trådt et marsvin ihjel – hvis man ikke kan være forsigtig hos dyrene, så må man altså blive udenfor! (Specielt er jeg lidt sur, fordi senere så vi en af drengene gå hen til en ged og skubbe den ned af den træstamme den stod på. Sådan et barn skal altså bare ikke med sådan et sted hen!)

Stakkels Karen – hun sad lige så stille på mit skød og kiggede på gederne. Pludselig stak hun i et skrig – en ged havde åbenbart forvekslet hendes fingre med gulerødder, så den havde lige forsøgt at tage en bid. Hun blev trøstet, men hendes finger var altså ikke så køn bagefter.

Det var ikke alle dyr der så ud til at have det helt optimalt – men det kan jo godt bare være min manglende viden. I hvert fald tror jeg ikke det er et sted vi kommer igen, selvom vi egentlig havde en god tur. Og om ikke andet, så er det i hvert fald billigt med 15 kroner for et krus kaffe og hjemmelavet gammeldags æblekage.

Og på vejen hjem fandt vi da lige en earthcache ved salthorsten i Hvornum.

This entry was posted on Friday, September 30th, 2011 at 19:21 and is filed under Ellen, Geocaching, Karen, Udflugt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply