Togtur og geocaching

I løbet af ugen har Ellen været på bus-/togtur til Viborg og det lyder som om de har haft en god tur. Vi andre har geocachet lidt og prøvet at finde nye steder til geocaches.

Karen er flyttet ind på Ellens (og nu også Karens) værelse. Før hun flyttede har hun haft et par rigtig trælse nætter, hvor hun har været meget vågen, men da det var gået godt nogle nætter blev hun flyttet. Og siden har hun sådan set også sovet dårligt. Hun sover fint indtil omkring klokken 2, hvor hun så er pjevset og træls indtil klokken 5. Et lille tjek i dag, viste en ny tand og en næsten igennem. Kåre siger at det er et tilfælde – jeg er ikke sikker. Men faktum er at Ellen sover fra ALT!

I går var der kaffedag i børnehaven – ungerne har selv været med til at lave ribsgele tidligere i sommers og æblegrød nu her, så der var hjemmelavet gammeldags æblekage – lækkert. Bagefter var der gymnastik – det klarede Kåre og Ellen, mens vi andre hyggede os hjemme. I går aftes var jeg til et arrangement i Bjerringbro, så det var Kåre der var skydeskive for to tøser, der absolut ikke gad sove. Det blev så slemt, at Ellen sagde, at hun ikke ville dele værelse med Karen mere – og hun har ellers været den helt store fortaler for det.

I dag har mig og Ellen været på tøsetur. En gang chokoladekage, en flok geder, tre heste og en bæk – så var der dømt hygge.

Den gamle bedsteveninde er flyttet fra byen og havde sidste dag i børnehaven i dag – vi er spændte på hvordan det går. De er dog ikke så tætte som de har været, så vi tror ikke det bliver det store problem.

This entry was posted on Friday, September 30th, 2011 at 20:17 and is filed under Børnehave, Ellen, Geocaching, Hverdag, Karen, Legekammerater, Udflugt, Udvikling. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply